2018 - Bike For Syria

Op vrijdag 27 juli zitten de Gentse Feesten er een vijftal dagen op, in de gemiddelde Gentenaar komt dan het eerste beetje leven terug naar boven! En wat kan je beter doen op dat moment dan deelnemen aan een Critical Mass? Niets! Zeker niet als de Critical Mass in samenwerking is met Bike For Syria! Kom dus massaal af op 27 juli en blaas je zomer een tweede leven in!

Afspraak vanaf 18u aan De Zuid voor de Critical Mass, vertrek om 18u30.

🚲 Critical Mass Bike Ride
Een uur lang het feest van de fiets vieren, ijveren voor goeie fietsvoorzieningen, streven naar een leefbare stad en vooral eventjes de koning van de weg zijn, dat is waar de Critical Mass ride allemaal om draait.

🚲 Bike For Syria 
Deze Critical Mass staat speciaal in het teken van Bike For Syria. Tom Criel heeft namelijk het gedurfde idee om op het einde van de zomer van België naar de Syrische grens te fietsen om er hulp en centen te bieden aan de slachtoffers van de burgeroorlog. Voor deze sponsortocht zoekt hij middelen en Critical Mass Gent wil hem daar graag bij helpen. Alle opbrengst van de afterparty gaat dan ook integraal naar Bike For Syria.

🚲 Afterparty op DOK
Afterparty zeg je? Jawel! Deze Critical Mass heeft DOK als eindpunt en daar zal er nog één en ander te doen zijn. De bar is de hele avond open en je zal er kunnen genieten van een heerlijk Syrisch maal. Verder zal er een een bandje en dansmuziekjes in de kantine zijn. Dit alles tot een uur of twaalf en alles ten voordele van Bike For Syria! 

Volg dit evenement ook via Facebook