2018 - DOKbewoner zkt. ...

We zijn ondertussen een dikke en mooie DOKmaand verder en onze DOKbewoners zijn al goed gesetteld op het terrein. Enkele DOKbewoners zijn trouwens op zoek naar allerhande hulp.  

🔍 Escargotkweker Escargand kweekt de eetbare slak Jaune Gantoise en zoekt nog crowdfunders om hun project verder uit te bouwen. Niet zonder niets, want hun supporters zetten ze graag in de bloemetjes als dank voor de steun! Meer info over hun campagne hier.

🔍 Het project De Poorten zoekt wijze wijkgasten om verhalen over hun wijk te vertellen. Schrijfster Tina De Gendt verzamelt deze zomer namelijk verhalen over migratie en integratie rond de Gentse stadspoorten. Iedereen die wil komen vertellen of luisteren  is welkom! Alle info en data, klik hier.

🔍 Het collectief Playfield zoekt een productiemedewerker voor tijdens de zomermaanden. Concreet: iemand die van 14 juni tot midden oktober de productie doet van twee projecten: ‘The Human Dance' en 'Icons'. Meer info bij info@playfield.be.

🔍 De DOKbewoner achter de initiaties lassen & smeden, Metal Crew, zoekt vrijwilligers. Voornamelijk voor het begeleiden van kinderen en jongeren en het verrichten van administratieve en organisatorische activiteiten! Lees de vacature hier.

🔍 Verhalenverteller Zwijgen is geen optie zoekt beschermengels om hun project mogelijk te blijven maken. Word hier mecenas.

🔍 Mémé Calin zoekt mensen die hun grootmoeder, opa, moeder, vader willen meenemen naar DOKzondag om te calineren (= Gents neologisme voor knuffelen) in de Mémé hoek. Alle info vind je hier.