2018 - DOKbewonerscafé door YAKU

Iedere donderdag wordt de kantine geopend door een DOKbewoner van acht tot middernacht! Het café en de voortuin zijn dan open. Dit is ook de uitgelezen kans om als bewoner een avondactiviteit te plannen of om als publiek kennis te maken met de DOKbewoners. Iedereen is alvast welkom om eens binnen te springen!

CAFÉ: CIVIC LAB GENT MEETUP
Donderdag 7 juni is het alvast de beurt aan DOKbewoner YAKU. Ze opent de kantine om 18u30 en nodigt Civic Lab Gent uit, een actieve groep voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van oplossingen van lokale maatschappelijke uitdagingen, vaak door het gebruik van technologie. Ze organiseren maandelijkse open vergaderingen (all achtergronden welkom) waar ze werken aan burgerprojecten, feedback geven en kennis delen over de concepten open data, civic hacking en open overheden. Voel je vrij om mee aan tafel te schuiven!

WORKSHOP: AIR QUALITY
Maar ze houden niet enkel de kantine open. Vanaf 20u kan je ook deelnemen aan een workshop (in de ruimte van De Redactie) over luchtkwaliteit. 20 deelnemers leren hoe je een eigen fijnstofsensor kan bouwen! Je hebt geen technische voorkennis nodig, enkel wat gezonde interesse en een minimum aan handigheid. 

Inschrijven en betalen voor de workshop (€ 60) doe je via deze link.
Plaatsen zijn beperkt tot 20. Tijdig inschrijven is de boodschap!

>> Volg dit evenement ook op Facebook <<