2018 - Luchtacrobatieworkshops in de zomer

Raquel en Sofie zijn gepassioneerd door de circuskunst en willen niets liever dan hun enthousiasme en passie delen met kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een beperking. Luchtacrobatie klinkt bij sommige mensen onmogelijk in de oren, maar iedereen heeft een innerlijke acrobaat in zich en kan acrobatie leren! Samen oefen je verschillende technieken en werk je aan balans, kracht, vertrouwen, coördinatie, lenigheid en gekkigheid. 

Hun luchtacrobatielessen hebben elke maand een andere focus (flexibiliteit, kracht en creatie). 

mei - introductie luchtacrobatie
Een weekend met introductielessen aerial hoop en trapeze. 

juni -  flexibiliteit en stretching
Vaak vergeten we hoe belangrijk het is om onze spieren te rekken. Stretching is iets dat we allemaal, jong en oud, kunnen gebruiken om ons dagelijks beter voort te kunnen bewegen. In deze reeks kan je genieten van een workshop contortion for all levels.

juli -  kracht en powertraining 
In acrobatie is het zeer belangrijk om het lichaam onder controle te krijgen. Dit kan enkel door de juiste kracht oefeningen die je achteraf thuis ook kunt oefenen. In deze reeks bieden ze chinese mast all levels aan.

augustus - creatie 
In deze reeks leer je algemene luchtacrobatie, gecombineerd met een workshop recycling fashion. Aan de hand van tweedehands kledij stel een eigen ecofriendly kostuum samen. 

DATA
♥ 
Luchtacrobatie introductie
25 mei en 26 mei, telkens van 13u tot 15u

♥ Luchtacrobatie met focus op flexibiliteit en stretching
2 - 3 - 9 - 10 - 16 - 17 juni, telkens van 14u - 16u 

♥ Luchtacrobatie met focus op kracht en powertraining 
7 - 8 - 14 - 15 - 21 - 22 juli, telkens van 14u - 16u 

♥ Luchtacrobatie met focus op creatie
4 - 5 - 11 - 12 - 18 - 19 augustus, telkens van 14u - 16u 


INSCHRIJVEN 
Een les kost 15 euro en inschrijven doe je via pointofgravityinfo@gmail.com met naam, geboortedatum en welke reeks je graag wil volgen. Een volledige reeks in juni, juli en augustus kost €80.
Leeftijdscategorie is 13 +. Opgelet: maximum 20 deelnemers per groep!