Maak kennis met DOKwisselkeuken

Ben je op zoek naar een plek om je culinaire ideeën uit te testen? Dan is DOKwisselkeuken iets voor jou. DOKwisselkeuken is een centraal gelegen kookcontainer op DOK die afwisselend wordt gebruikt door cateraars of initiatieven die met voeding bezig zijn. 

Ben je op zoek naar een plek om in groep samen te koken? Of een plaats voor een intieme workshop? Dit kan tijdens weekdagen en op zaterdagen. Interesse? Laat dan iets weten aan liesbeth@dokgent.be. DOK biedt de container gratis aan, maar we vragen wel een waarborg van 50 euro. Het poetsen na gebruik is jouw verantwoordelijkheid. 

Ben je iemand die met plezier brunches serveert aan democratische prijzen? Op DOK kan dat iedere zondag van 11u tot 15u. DOK zoekt elke maand een andere cateraar die hier garant voor staat. De brunch moet voldoen aan volgende volwaarden: kost maximum 13,5 bonnetjes (1 bon = 1,1 euro), is volwaardig vegetarisch en een kindersuggestie is voorzien. Belangrijk is ook dat je een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering hebt en kan factureren als cateraar. Indien je beslist om op DOKzondagen eten te serveren, is het de bedoeling dat je werkt met het DOKbonnensysteem. Er wordt dan 15% van je omzet verrekend als standgeld.

Interesse? Laat dan iets weten aan liesbeth@dokgent.be.

Meer info over DOKwisselkeuken
DOK voorziet een centraal gelegen container (in de voortuin van DOK), uitgerust met 2 werktafels, 1 spoelbak, 1 combi-oven, 1 grote frigo en 4 electrische kookplaten. Wil je extra materiaal, neem je dit best zelf mee. Koken op gas en frituren is niet toegestaan. Het is de bedoeling dat je je eigen benodigdheden en kookmateriaal voorziet (geen wegwerp). De DOKwisselkeuken is eerder een veldkeuken geschikt om de gerechten af te werken en is geen professionele horecakeuken (afwassen gebeurt met de hand, enz…).