2017 - Democrazy: 4 concerten voor €5

Het einde van DOK 2017 is stilaan in zicht. Hét signaal voor DOKbewoner & muziekclub Democrazy om nog eens op het gaspedaal te duwen. Tussen 21 en 30 september organiseren ze nog 4 straffe concerten in de DOKbox en Kantine. 

Democrazy biedt al zijn DOKconcerten aan voor slechts €5 per ticket. Deze tickets kunnen enkel gekocht worden tijdens DOKzondagen aan de kassa (op DOKterras) en zijn verkrijgbaar tot de avond voor het concert én zolang de voorraad strekt.  De concerten die nog op het programma staan:

 • 20.09 - Portugal.The Man (DOKbox)
  Een gevestigde waarde in de indiescene. Na 4 jaar radiostilte komen ze nu op de proppen met nieuw album Woodstock, geproducet door o.a. Danger Mouse, John Hill en Mike D.
 • 21.09 - W.I.T.C.H. ft. Jacco Gardner (DOKbox)
  Jacco Gardner blaast nieuw leven in de populairste Zambiaanse rockband uit de jaren '70: W.I.T.C.H., een mengeling van The Rolling Stones, Black Sabbath en traditionele Afrikaanse ritmes. Aanrader!
 • 24.09 - Jenn Cloher (DOKbox)
  Jen Cloher wordt beschouwd als grootste naam uit de DIY-punkrockscene in Melbourne. Haar vrouw Courtney Barnett speelt in de band, samen runnen ze platenlabel Milk! Records.
 • 30.09 - Michael Nau (kantine)
  Na zijn eerste soloalbum "Mowing", begon singer-songwriter Michael Nau onmiddellijk met de opnames van zijn volgende album. "Some Twist" zag het licht op 16 juni.

Tickets aan gewone vvk-prijs zijn nog altijd verkrijgbaar via democrazy.be. Check de volledige agenda en laat je gaan!  Meer info