2017 - DOKwisselkeuken zoekt Chef Brunch!

Iedere zondag kan je van 11u tot 15u op DOK terecht voor een lekkere Brunch. DOKwisselkeuken voorziet iedere maand een andere cateraar of kok die hier garant voor staat. In mei mocht Qorn'r aftrappen, in juni werd de fakkel doorgegeven aan Rashid van Refu Interim.  

DOKwisselkeuken zoekt nog een kok of cateraar van 30 juli tot eind augustus. Interesse? Laat dan snel iets weten aan liesbeth@dokgent.be (of meld je aan op maandagochtend 10u voor proevertjes voor 3 personen). 

Voorwaarden: 
- Brunch kost max. €10 
- Brunch is volwaardig vegetarisch
- Goede balans tussen zoet & zout
- Kindersuggestie voorzien

DOK voorziet een centraal gelegen container (in de voortuin van DOK), uitgerust met verschillende werktafels, een spoelbak, een oven, een grote frigo en 2 electrische kookplaten. Wil je extra materiaal, neem je dit best zelf mee. Gas en frituren is niet toegestaan. Het is de bedoeling dat je je eigen benodigdheden en materiaal voorziet. (geen wegwerp).

DOK biedt de container gratis aan. Belangrijk is ook dat je een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering hebt en kan factureren als cateraar. Indien je beslist om op DOKzondagen eten te serveren, is het de bedoeling dat je werkt met het DOKbonnensysteem. Er wordt dan 15% van je omzet verrekend.