Democrazy gaat crazy!

Alles uit de kast, dacht DOKbewoner (en medeoprichter van DOK) Democrazy klaarblijkelijk. Binnenkort organiseren ze drie crazy concertavonden met opgeteld maar liefst 17 artiesten! 

30/08 BIG NEXT: TESSA DIXSON, ANNA ST. LOUIS, GIA MARGARET
Triple bill van drie singer-songwriters die een doorbraak te pakken hebben. Pop, folkrock en sleep rock: de DOKbox zal barsten van het talent (figuurlijk dan).

31/08 PSYCH OVER 9000 NIGHT BEATS, THE GERMANS, CONDOR GRUPPE, COSMONAUTS, S O R O R, LEOPARD SKULL, FLOWERS
DOK wordt omgetoverd tot een zomerse hang-out waar gelijkgezinden elkaar treffen voor een bezwerende dag vol muziek, zon en frisse pintjes. De line-up is gestoffeerd met kleppers uit de psychedelische westkust van de VS.

20/09 VAGINAS WHAT ELSE + PEUK, TUVALU, THE BALTIMORE FOOTSTOMPERS, ...
Het alombekende art brut trio Vaginas, What Else? brengt in september haar eerste, zelfgetitelde album uit. Verwacht een nooit eerder geziene, ietwat shockerende evenals hilarische concertavond.

Democrazy biedt deze concerten op DOK aan voor slechts €5 per ticket! Deze tickets worden enkel verkocht tijdens DOKzondagen aan de kassa en zijn verkrijgbaar tot de avond voor het concert én zolang de voorraad strekt. Snel zijn is de boodschap, want per concert zijn er slechts twintig €5-tickets beschikbaar! Tickets aan gewone vvk-prijs zijn steeds verkrijgbaar via democrazy.be.