DOK-loting: nieuwe inschrijvingsmethode voor de DOK(rommel)markt

Ook deze zomer zijn onze epische DOKrommelmarkten terug, maar het inschrijven voor een standje vanaf klokslag middernacht laten we dit jaar achterwege.

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden op de rommelmarkt. Deze vinden dit jaar plaats op volgende zondagen:
5 mei2 juni7 juli 11 augustus (XXL)25 augustus - 29 september

Om komaf te maken met het inschrijven om klokslag middernacht, bedachten we een nieuwe inschrijvingsmethode - de DOK-loting. Wie graag een standje wil, heeft telkens vijf dagen de tijd om zich aan te melden. Op de lotingsdag pikken we 90 standhouders uit de loterijmachine (op 11 augustus, de XL-editie op DOK én op de kade, zullen dat er dubbel zoveel zijn). 

Op die manier heeft iedereen evenveel kans op een plekje! De trekking van de nummers zal gefilmd worden en verschijnt in de interne Facebookgroep DOK(rommel)markt. Sluit je gerust aan en volg alles op de voet.

ALLE AANMELDINGS- EN LOTERIJDAGEN 

Aanmelden doe je door marktleider sven@dokgent.be te mailen tijdens onderstaande aanmeldingsdata. Op de dag van de loterij weet je of je standhouder bent of niet.

Opgelet! Je kan slechts twee keer standhouder zijn. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee standen per persoon aanvragen. 


☼ Lees alle praktische info hier 

▸ beeld door Dries Deriemaeker x Topo Copy