Invullers voor de DOKwisselkeuken gezocht!

Op zoek naar een plek om je culinaire ideeën uit te testen? Een keuken waar je in groep samen een potje kan koken? Een manier om jouw talent voor het serveren van brunches te etaleren? Dan is de DOKwisselkeuken, de centraal gelegen kookcontainer van DOK, iets voor jou! 

Iedere zondag wordt de DOKwisselkeuken gebruikt voor de brunch, van 11u tot 14u. DOK zoekt steeds nieuwe foodies en cateraars die hun brunchkunsten willen tonen. De brunch moet voldoen aan volgende volwaarden: het kost maximum 13,5 bonnetjes (1 bon = 1,1 euro), is volwaardig vegetarisch en een kindersuggestie is voorzien. Belangrijk is ook dat je een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering hebt en kan factureren als cateraar. Indien je beslist om op DOKzondagen eten te serveren, is het de bedoeling dat je werkt met het DOKbonnensysteem. Er wordt dan 15% van je omzet verrekend als standgeld.

Interesse? Laat dan iets weten aan liesbeth@dokgent.be.

Op zaterdagen weekdagenkunnen groepen terecht in de keuken, voor een intieme workshop of simpelweg samen te koken. Interesse? Laat dan iets weten aan liesbeth@dokgent.be. DOK biedt de container gratis aan, maar we vragen wel een waarborg van 50 euro. Het poetsen na gebruik is jouw verantwoordelijkheid. 

Meer info over DOKwisselkeuken
DOK voorziet een centraal gelegen container (in de voortuin van DOK), uitgerust met 2 werktafels, 1 spoelbak, 1 combi-oven, 1 grote frigo en 4 electrische kookplaten. Wil je extra materiaal, neem je dit best zelf mee. Koken op gas en frituren is niet toegestaan. Het is de bedoeling dat je je eigen benodigdheden en kookmateriaal voorziet (geen wegwerp). De DOKwisselkeuken is eerder een veldkeuken geschikt om de gerechten af te werken en is geen professionele horecakeuken (afwassen gebeurt met de hand, enz…).