2018 - DOKbewoner zkt. ...

De tijd vliegt nergens zo snel als op DOK. Om de laatste twee maanden meer dan mieters te maken, zoeken enkele bewoners nog naar allerhande hulp.

🔍 BEBE zoekt fans van queertopia Gent
Mert & Ruud geven queer artiesten, muzikanten, performers en onderzoekers de kans om lezingen, concerten, workshops te geven. No limits. Ze hebben een overvloed aan ideeën en zouden deze graag ook willen waarmaken voor hun beloved queer community and friends. Daarom lanceerden ze een crowdfunding-campagne! Je weet wat je te doen staat. Alle info hier.

🔍 DOKANO & YAKU zoeken mensen in zwembroek
Een bende enthousiaste DOKbewoners wil dit jaar nog van de Oude Dokken een grote levendige zwempartij maken! Kom vanaf nu elke zondag in zwemtenue naar DOK en samen steken we waterspelletjes in gang op het droge. Hoe meer mensen meedoen, hoe sterker onze boodschap doorstoot richting beleid! Alle info vind je hier.

🔍 N.V.O.V.K.B zkt. knutselaars
Nu donderdag (9 augustus) organiseren de mannen van N.V.O.V.K.B een knutselcafé, en zoeken ze nog volk die die intensief piemels en foefen willen tekenen op een 800-tal frisbees. Afspraak om 20 uur aan de kantine. Een vat voor de knutselaars die de ganse avond doordoen!

🔍 Tumult.fm zoekt witte lakenovertrekken en donsdekens
Voor een nieuw Tumult.fm-project op DOK zoekt Marthe Verhoest zowel witte lakenovertrekken als donsdekens om op te kunnen borduren. Hoe meer hoe beter! Mailen naar marthe.verhoest@gmail.com.