2018 - in beeld - een dol DOKweekend

Het eerste DOKweekend na de Gentse feesten is er eentje dat we niet snel zullen vergeten. Vrijdag vierde Critical Mass het feest van de fiets met een critical mass-tour, met een afterparty op DOK. Deze rit stond in het teken van Bike For Syria, en alle opbrengsten gaan naar Tom, die op het eind van de zomer naar Syrië zal fietsen, om er slachtoffers van de burgeroorlog te steunen.

Zaterdag ging het er heel wat glamoureuzer aan toe, dankzij BEBE. Zij organiseerden Queerly Beloved, een groot glitter- en queerfeest waar gender iets onbestaands was. Zo'n 400 mensen kwamen mee feesten met de Drag Gurls van House of Lux. Het.was.super !

Ons terrein had niet veel tijd om te bekomen, want zondag werd het omgetoverd tot de grootste rommelmarkt die we ooit organiseerden: DOKrommelmarkt XXL. Met maar liefst 280 standhouders, een flinke portie zon en een stroom aan rommelsnuisteraars was het dé perfecte zondag.

Huisfotograaf Michiel Devijver bracht dit dolle en drukke weekend mooi in beeld. Je kan alle foto's bekijken op Facebook. Van Critical Mass vind je ze hier.