2018 - EXPO in AUGUSTUS

TUMULT.FM //

Tumult.fm toont elke eerste zondag van de maand jong aanstormend talent in de SMARTkabine (voortuin). In augustus nodigt ze kunstenaar Jannes De Schrijver uit. Hij zal er een semi-interactieve tentoonstelling installeren: de bezoeker kan in een brievenbus briefjes deponeren, en Jannes zal die gebruiken in zijn werk. Eindresultaat te zien op zondag 26 augustus!

BLANCO //

Voor het vierde seizoen op rij nestelt BLANCO zich als bewoner op DOK en nodigt er gedurende het seizoen maandelijks een andere kunstenaar uit die in dialoog gaat met de plek, haar bewoners en bezoekers tijdens een residentie van één maand. In augustus palmt Carla Besora de kade in, met "Big quiet stone". 

*

Carla Besora studied fine arts and illustration in Barcelona and Ghent. After working as an illustrator and co-founding a self-publishing collective she is now focused in writing and bringing her texts and drawings together. This often takes the shape of books, installations and cross-media projects. Carla is interested in the politics of the personal, non-conformist spirituality and the sensory experience of everyday life.

loopt van 5 augustus tot 26 augustus

*

___Volg ook op Facebook

SONDERLAND //

Op 12 augustus toont Sonderland werk van haar illustratoren, onder de noemer "Komkommertijd". Nu de nieuwscyclus bezwijkt onder de hitte zorgt Sonderland voor verkoeling door haar illustratoren in de kijker te zetten. Anne Verbeure, Goele Poelmans, Jade Kerremans, Saïdjah Vos en Valentina Rossi tonen en verkopen hun werk in de DOKkantine, i.s.m. Topo Copy.

___Volg ook op Facebook