DOKMARKT

Ook dit jaar zijn de epische DOKrommelmarkten terug. Met zicht op het water kan je rondsnuffelen tussen bonte rommelstandjes en uitblazen in de tuin of bij de eetkraampjes.  

Tijdens de DOK(rommel)markt verzamelen rommelliefhebbers zich aan de Gentse dokken voor dé gezelligste rommelmarkt van Gent. Op 11 augustus gaan we helemaal los met een XL-editie, waarbij ook de kade getransformeerd wordt tot een heuse rommelboulevard!

☼ DATA & OPENINGSUREN 

De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats op een zondag van 11u – 17u, op :
5 mei - 2 juni - 7 juli 11 augustus (XXL) - 25 augustus - 29 september

 INSCHRIJVEN

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Om komaf te maken met het inschrijven om klokslag middernacht, bedachten we een nieuwe inschrijvingsmethode - de DOK-loting. Wie graag een standje wil, heeft vier dagen de tijd om zich aan te melden. Op de lotingsdag pikken we 90 standhouders uit de loterijmachine (op 11 augustus, de XL-editie, zullen dat er dubbel zoveel zijn). 

Op die manier heeft iedereen evenveel kans op een plekje! De trekking van de nummers zal gefilmd worden en verschijnt in de interne Facebookgroep DOK(rommel)markt. Sluit je gerust aan en volg alles op de voet.

Aanmelden doe je door marktleider sven@dokgent.be te mailen tijdens bovenstaande aanmeldingsdata. Op de dag van de loterij weet je of je standhouder bent of niet. 

Opgelet! Je kan slechts twee keer standhouder zijn. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee standen per persoon aanvragen. 

 INFO
Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes en belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld. Word lid en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!

Ben je als verkoper alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. 

⚠ LET OP
De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan het station van Gent-Dampoort. Wie met de cargo/bakfiets komt, mag gratis deelnemen aan de markt!

DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. De markt vindt plaats in openlucht. Tafels, rekken en stoelen voorzie je zelf. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

ARCHIEF