Asphalt Open Air

Op28 september van14:00 tot22:00

Tijdens dag 1 van het slotweekend houdt Asphalt een dik feest onder de loods, met een absolute killer line-up.

〰️ 𝑻𝑰𝑪𝑲𝑬𝑻𝑺 〰️

𝑳𝑰𝑵𝑬-𝑼𝑷
𝐿𝐸𝑁𝐴 𝑊𝐼𝐿𝐿𝐼𝐾𝐸𝑁𝑆
Lena Willikens is zonder enige twijfel een van de boeiendste dj’s van de laatste jaren. Het vak leerde ze bij cultclub Salon des Amateurs, waar ook Vladimir Ivkovic en Jan Schulte (Bufiman) grootgebracht werden. Zonder zich iets aan te trekken van genres of verwachtingen vuurt ze zowel obscure, donkere platen als opzwepende kleppers af op de dansvloer.

𝐽𝐴𝑆𝑆𝑆
De Spaanse JASSS stond al op AVA, Sonàr en Primavera, is sinds dit jaar resident bij Rinse FM en draait geregeld samen met beste maatje Avalon Emerson. Om maar te zeggen: het gaat de laatste tijd steil bergop voor haar. Verwacht knetterende acid, EBM en opzwepende techno cuts!

𝑂𝐾𝑂 𝐷𝐽
De Parijse OKO dj is actief lid van Brothers From Different Mothers. Haar unieke, eclectische dj-sets doen menig bakkes openvallen en brachten haar naar Dekmantel, De School, Boiler Room, Nuit Sonores, ... en nu eindelijk ook naar ons!

𝐵𝑂𝑅𝐴𝑇
Borat is honcho van Music Mania en één van de fijnste selectors van hometown Gent. De perfecte dj om de loods van DOK op temperatuur te brengen.

〰️〰️〰️〰️
artwork - Johann Kauth
print - Topo Copy
sound - Funktion One