Gezellige DJ: Eppo Janssen

Op 2 juni van 14:00 tot 19:00

Bekijk op Facebook
  • Kantine
  • Voortuin

Al meer dan 20 jaar dwaalt Kempenzoon Eppo professioneel door muzikale velden. Voor Studio Brussel maakte hij programma’s als De Maxx, Punx en Radar. De naam Eppo is ondertussen synoniem met duyster, het zondagavondprogramma dat het tot een genre schopte en waarin Eppo oa. Sigur Ros, Bon Iver en een hele wereld aan duyster-artiesten introduceerde.

Eppo was 15 jaar draaiend lid van het dj-korps dat De Afrekening-fuiven van StuBru in vuur en vlam zette, is graag gezien op grote podia als dat van The Hive op Rock Werchter, Suikerrock en Lokerse Feesten. Gesmaakt op feesten, festivals, clubs en concertzalen in Vlaanderen. 

Eppo gaat swingend, fantasierijk en uitdagend door de muziekgeschiedenis: van indie-rock en pop over r&b en hip hop tot de laatste alternatieve platen. Maar focussen op een specifieke tijdsperiode of bepaald genre kan net zo goed. Op vriendelijk verzoek haalt Eppo voor u zelfs zijn duyster-collectie van onder het stof. Opwindend voor hoofd en benen.

Enfin, Janssen rijmt niet toevallig op keihard dansen.


Cosy Cozy is een (dj) duo met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Cosy Cozy draait platen achter elkaar, cureert & organiseert.