DOK(rommel)markt #5

Op 25 augustus van 11:00 tot 17:00

Tijdens de DOK(rommel)markt verzamelen rommelliefhebbers zich aan de Gentse dokken voor dé gezelligste rommelmarkt van Gent! Met zicht op het water kan je rondsnuffelen tussen bonte rommelstandjes en uitblazen in de tuin of bij de eetkraampjes.  

☼ DATA & OPENINGSUREN 

De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats op een zondag van 11u – 17u, op :
25 augustus - 29 september

 INSCHRIJVEN

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Dit jaar gaan we voor een nieuwe inschrijvingsmethode. We willen komaf maken met de eeuwige grote groep teleurgestelden en het inschrijven om klokslag middernacht. We introduceren de DOK-LOTING.

Wie een standje wil op een DOKrommelmarkt, heeft telkens 4 dagen de tijd om zich aan te melden. Uit alle aanmeldingen pikken we er op de lotingsdag 90 nummers uit die een standje krijgen. Bij de XL-editie zullen dat er dubbel zo veel zijn. Zo heeft iedereen een even grote kans op een plekje!

Aanmelden doe je door marktleider sven@dokgent.be te mailen tijdens bovenstaande aanmeldingsdata. Op de dag van de loting weet je of je standhouder bent of niet. 

Opgelet! Je kan slechts twee keer standhouder zijn. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee standen per persoon aanvragen. 


☼ Bekijk alle loterijdagen en praktische info hier 

▸ beeld door Dries Deriemaeker x Topo Copy