DOK(rommel)markt #1 °volzet°

Op 5 mei van 11:00 tot 17:00

Ook dit jaar zijn onze epische DOKrommelmarkten terug. Met zicht op het water kan je rondsnuffelen tussen bonte rommelstandjes en uitblazen in de tuin of bij de eetkraampjes.  

Tijdens de DOK(rommel)markt verzamelen rommelliefhebbers zich aan de Gentse dokken voor dé gezelligste rommelmarkt van Gent. Op 11 augustus gaan we helemaal los met een XL-editie, waarbij ook de kade getransformeerd wordt tot een heuse rommelboulevard!

🔸 PROGRAMMA 🔸
• 11u-14u — een verse en lokale Slow Brunch op DOK 
• 12u-18u — Mexicaanse enfrijoladas bij Barbarita & Marthita #2 / PASO A PASO
• 11u-22u — foodtruck Little red barn 
• 11u-22u — Home Sweet Home — Tess Wilders - Kade
• 13u45-18u — kanovaren met Dokano - Kade
• 14u-19u — DJ Pascal Deweze met z'n gezelligste plaatjes - Voortuin
• 14u30-19u — Herdenk de ultieme liefdesverklaring! met U-brief - Voortuin
 

☼ DATA & OPENINGSUREN 

De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats op een zondag van 11u – 17u, op :
5 mei2 juni7 juli 11 augustus (XXL)25 augustus 29 september

 INSCHRIJVEN °volzet°

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Dit jaar gaan we voor een nieuwe inschrijvingsmethode. We willen komaf maken met de eeuwige grote groep teleurgestelden en het inschrijven om klokslag middernacht. We introduceren de DOK-LOTING.

Wie een standje wil op een DOKrommelmarkt, heeft 4 dagen de tijd om zich aan te melden. Uit alle aanmeldingen pikken we er op de lotingsdag 90 nummers uit die een standje krijgen. Bij de XL-editie zullen dat er dubbel zoveel zijn. Zo heeft iedereen een even grote kans op een plekje!


Je aanmelden doe je door marktleider sven@dokgent.be te mailen tijdens bovenstaande aanmeldingsdata. Op de dag van de loting weet je of je standhouder bent of niet. 

Opgelet! Je kan slechts twee keer standhouder zijn. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee standen per persoon aanvragen. 


☼ Bekijk alle loterijdagen en praktische info hier 
 

▸ volg hier het Facebookevent
▸ beeld door Dries Deriemaeker x Topo Copy