Concert - Benjamin Francis Leftwich, Rosie Carney

Op 1 mei van 19:30 tot 22:00

 TICKETS 
VVK €13 - ADK €16

Debuutalbum Last Smoke Before The Snowstorm  (2011) maakte van Benjamin Francis Leftwich een opkomende naam in de akoestische folkpop. 100.000 verkochte exemplaren en 150 miljoen Spotify plays, met single 'Shine' als prijsbeest. Maar de dood van zijn vader zorgde ervoor dat hij pas in 2016 aan zijn tweede album toe kwam, met prachtige, melancholische nummers als 'Groves' en single 'Tilikum'. 

Afgelopen zomer kwam het vierde en laatste nummer van zijn EP I Am With You uit, en begin 2019 kwam zijn derde album uit. Single 'Gratitude' daaruit laat elektronische elementen horen, en een meer gelaagde, donkere productie, mét behoud van de rauwe emotie die zijn werk kenmerkt. Voor fans van Bon Iver, Ben Howard, José Gonzalez en Damien Rice.

Support act is Rosie Carney, die op haar 13de haar school in Ierland al verliet om op te treden in New York en Los Angeles. Ze kreeg haar eerste platencontract onder de neus geschoven nog voor ze haar rijbewijs had. Nu, op haar 20ste, is ze klaar om haar debuut op de wereld los te laten. 

Volg dit evenement ook via Facebook