☆ DOK CLOSING PARTY ☆

Van30 september 18:00 tot 1 oktober 00:00

We sluiten DOK 2018 af met een stevig (gratis!) feest in de voortuin, onder de tent én ondergronds in de Bunker. Hosts van dienst zijn Bebe BooksCosy Cozy en Blanca. Verwacht een lading dj’s, live acts, performances, de punker bunker én surprise acts. KNALLEN!

☆ LINE-UP (18u-24u) ☆
★ De Punker Bunker
Mysterieus én underground: in de Punker Bunker zal het er wild aan toe gaan, zoveel is (nu al) zeker. 

★ Bebe Books
Bebe laat de queer-stem horen, met een dj-set, live acts en performances van Planète ConcrèteBebe Books, Mauve Lux en DOLLY BING BING.

★ Blanca 
Blanca, het duo achter Asphalt Gent, zal schakelen met een platenbak vol freaky disco, 90's rave, balearic vibes en afro rhythms. 

★ Cosy Cozy 
DJ-duo en kind aan huis op DOK. Ze sluiten het seizoen af met opzwepende deunen, dreunende bassen, trillende vocals én surprise acts.


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☆ OVERDAG (11u-18u)
★ DOK Slotdag 2018
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

☆ PRAKTISCH ☆
Adres: Koopvaardijlaan 13, Gent
DOK is toegankelijk via de ingang aan de splitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan. De ingang aan de Schipperskaai is afgesloten.
★ PARKING
Let op! We hebben geen parking. Kom dus best te voet, met de fiets of het openbaar vervoer naar DOK. Wie met de auto komt, kan parkeren aan Dampoort station.
★ FIETS
DOK ligt op fiets- en wandelafstand van het Gentse stadscentrum, via de Bataviabrug kan je DOK te voet of met de fiets via Dok Noord bereiken. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien in de Koopvaardijlaan en aan de kade.
★ OPENBAAR VERVOER
DOK is vlot bereikbaar met bus en/of trein


Meer info: www.dokgent.be
© Artwork: Bebe Books // Print: Topo Copy