DOKjungleparty

Op 6 augustus van 14:00 tot 00:00

Bekijk op Facebook
  • Kantine
  • Voortuin

It’s like a jungle sometimes…
Op 6 augustus worden de Oude Dokken één avond een ongetemde rimboe met een reeks strakke DJ-sets en een overvloed aan frisse drankjes. Leuke extra’s: het feest is gratis met een openlucht-podium en eentje dat overdekt is, en er zullen eetstanden zijn!

__________UURSCHEMA__________

🌴 TUIN 🌴
14u-16u: Tim Peaks 
16u-18u: Club Mayz
18u-20u: Cosy Cozy 
20u-22u: Juice Blenders 
22u-24u: SupAfly Collective

⛩ KANTINE ⛩ 
16u-18u: Mistah Tropical Matt
18u-20u: Studio 45
20u-22u: DJ IRON
22u-24u: DJ Shizzle le Sauvage


__________LINE-UP__________

TUIN

°TIM PEAKS
Tim Peaks (aka Tim Jansen) warmt de jungle op met Mish Mashing Electronic Rock ' Roll, Nu-disco, Hip Hop , Synth Wave & Western Themes.

°CLUB MAYZ
Club Mayz, ook wel Matthias Yzebaert, is de man achter Club VOID, een club concept rond Italo Disco, Synth Wave en Electro Pop. Bracht in mei zijn tweede plaat uit: “Loneliness”. Verwacht "Sad Synths, Broken Beats & Hard Highs”, oftewel: wave, electro en techno.

°COSY COZY
DJ-duo en kinderen aan huis op DOK, met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Denk aan p(l)akkende deuntjes, trillende vocals en een pure, sappige bas.

°JUICE BLENDERS
Klasbakken uit Gent en koplopers in de vroege drum-’n-bassscene in de jaren 2000. Vandaag swingt eender welk genre door de luidsprekers,… psychedelic rock, cosmic disco, raw funk & soul, protohouse, old school hip hop, indietronica, of easygoing sing-alongs…. No rules? No problem!

°SUPAFLY COLLECTIVE
Dj’s Fatoosan, MikiGold, Vaneeshua en Young Mocro maken deel uit van Supafly Collective, het enige vrouwelijke hip hop DJ-collectief van België. Ze hosten al enkele jaren een wekelijkse radioshow op BRUZZ en staan deze zomer op Couleur Café en wecandance. Verwacht je aan chille grooves en classic rhymes tot future beats, old- & newschool hiphop vibes!


KANTINE

°MISTAH TROPICAL MATT

Mistah Matt houdt van dansen. En van dansende mensen. En van tropische muziek die dansende mensen en hemzelf tot het uiterste drijven! CHAUD!

°STUDIO 45
Als deze man met fantastische baard, oftewel Studio 45, plaatjes draait dan mag je je aan 80’s, funk en hip hop verwachten. En alleen de beste 45 rpm-platen! 

°SHIZZLE LE SAUVAGE
Gentenaar met een liefde voor vinyl, marcellekes en zwarte muziek. Brengt mee naar DOK: soul, (deep) house, electro, hip hop, funk, swingjazz,… Verwacht je aan een groovy set waar geen enkele wildebeest bij kan blijven stilstaan!

°DJ IRON
DJ Iron begon zijn dj-carrière op zijn 15de en raakte nadien ook vertrouwd met productie. Als DJ Iron draait, dan krijg je een mix van hip hop, soul, funk en breakbeats voorgeschoteld. Hij is ook een deel van Dj Grazzhoppa's dj Bigband (een Belgische turntablist crew) en mede-eigenaar van Earquake records.

EETSTANDEN

°NOU MIL
Kroketten met een hoek af. Denk zuiders, denk tapas, denk krokant. En denk vooral moeilijke keuzes.

°VIVA VEGA
Midden-Oosters, Chinees of Indisch, Viva Vega biedt fusion cuisine van de bovenste plank, volledig plantaardig en volstrekt verrukkelijk.


artwork: sam scarpulla en topo copy