DOKmarkt

Ook dit jaar is de gezelligste rommelmarkt van Gent terug. Met zicht op het water kan je rondsnuffelen tussen bonte rommelstandjes en uitblazen in de DOKtuin of bij de eetkraampjes.

Elke laatste zondag van de maand verzamelen rommelliefhebbers zich aan de Gentse dokken. Op 29 juli is er een XXL-editie, waarbij ook de kade getransformeerd wordt tot een heuse rommelboulevard!

📆 DATA & OPENINGSUREN 

De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats op een zondag van 11u – 17u, op volgende data:


✏️ INSCHRIJVEN

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke.  

  • 27 mei: inschrijven kan vanaf 1 mei ★ VOLZET ★
  • 24 juni: inschrijven kan vanaf 1 juni ★ VOLZET ★
  • 29 juli (XXL-editie!): inschrijven kan vanaf 1 juli ★ VOLZET ★
  • 26 augustus: inschrijven kan vanaf 1 augustus ★ VOLZET ★
  • 30 september: inschrijven kan vanaf 1 september. ★ VOLZET ★

Opgelet: je kan slechts twee keer deelnemen. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee stands per persoon aanvragen. 

💡️ INFO
Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes en belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld. Word lid en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!

Ben je als verkoper alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. 

LET OP
De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan het station van Gent-Dampoort. Wie met de cargo/bakfiets komt, mag gratis deelnemen aan de markt!

DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. De markt vindt plaats in openlucht. Tafels, rekken en stoelen dien je zelf te voorzien. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

ARCHIEF