I HEAR YOU

Zoals ieder jaar wordt er naast de sleutelwoorden ontmoeting, stedelijk experiment en vernieuwing ook een thema gekozen waarrond we werken. In 2018 kiezen we voor het thema ‘erkenning’ en geven we hiermee een extra duwtje in de rug van onze DOKbewoners. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk te erkennen wat er allemaal goed gaat ... want er gaat wel altijd iets mis.

Daarom ook het trapje in het campagnebeeld van 2018 (Topo Copy), dat geen ladder is om het snelst naar omhoog te geraken, maar een opstapje als een teken dat we elkaar af en toe moeten helpen, daar waar we niet alleen kunnen geraken.

Op deze pagina bundelen we enkele nieuwsberichten die we binnen het thema 'erkenning' kaderen.

★ DEMO DOK SHOP
Op DOK hebben we onze eigen gezeefdrukte DOKhanddoek, en die is te koop! Je kan hem hier bestellen voor 7 euro, waarvan dat bedrag integraal naar één van onze DOKbewoners gaat. Wie dat is, kies je helemaal zelf. De handdoek is ideaal om iemand mee in de bloemetjes te zetten, uit erkenning! Dit kan je moeder zijn maar ook een initiatief of een persoon in het Gentse die je wilt belonen voor het geleverde werk.

★ NOOT VAN DE REDACTIE
Hier vind je de bevindingen van filosoof in residence Nathalie Snauwaert. 

I HEAR YOU