Subbacultcha!: U.S. Girls, Miaux

Datum: 30/04/2012 tot 23:31
Locatie: DOKkantine
Tags: concert, kantine, Ladda, Subbacultcha!
Organisator: Ladda, Subbacultcha! België

Het alternatieve en onafhankelijk muziekplatform Subbacultcha! (NL) maakte vorig jaar de oversteek naar België en liet Gent niet links liggen. De organisatie lanceerde in september 2011 een Belgische editie van haar magazine (waarvoor Ladda & Topo Copy maandelijks een ‘featured artist’ aanleveren die de cover en wat pagina’s binnenin mag vullen), en zal op geregelde basis i.s.m. Ladda muziekevenementen organiseren op de DOKsite.

Ladda & Subbacultcha! België presenteren op 30 april U.S. Girls en Miaux in de DOKkantine. Gratis voor leden van Subbacultcha! / ‚Ǩ8 voor niet-leden (enkel avondkassa).

 

U.S. Girls (VS)
Megan Remy stak haar liefde voor popmuziek nooit onder stoel of banken, maar door armtierig geluidsmateriaal raakten haar catchy nummers steeds bedolven onder een laag reverb en noise. Op haar derde plaat ‘U.S. Girls on KRAAK’ kuist de Amerikaanse haar rauwe sound een beetje op en hoor je duidelijk haar liefde voor girl groups uit de sixties en nineties R&B. Wij zijn alvast wild van de tegendraadse singles ‘Island Song’ en Brandy & Monica’s cover ‘The Boy Is Mine’.

Miaux (BE)
Mia Prce stelt in DOK haar nieuwe tape voor die ze uitbrengt op het obscure Ultra Eczema label. Verwacht niets dan exotische melodieën van dit Antwerpse toetsenwonder.

for fever by MIAUX

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar overzicht