Lokaal: eetstand

Datum: 24/05/2015 tot 22:00
Locatie: DOKkantine
Tags: Eetstand, Vegetarisch
Organisator: Lokaal
Screen Shot 2015-04-27 at 14.30.27

Kersvers DOKbewoner Lokaal, een vegetarisch & veganistisch restaurant, neemt dit jaar de fakkel over van lunchcafé Le Petit Botanique. 

Iedere zon- en feestdagen kan je genieten van heerlijke hapjes uit het vuistje aan de eetstand van Lokaal (aan de kantine). 

Door een gezond afhaalalternatief aan te bieden, kunnen passanten en werkmensen uit de naburige bedrijven de maaltijden ook afhalen.

Kom dat zien en laat u verrassen door een inheemse en vooral lekkere keuken met een twist!

Openingsuren:
woendag tem donderdag : 11u tem 14u30
vrijdag: 11u tem 14u30 en van 18u tem 24u
zondag: 11u tem 22u


Contactgegevens
:
(*) reservaties of take-away: 0471/990 103
andere: 0477/199 544


Lunch weekmenu

Dagsoep: warm of koud 

4,5 €

Salades

6 €

Sandwich

6 €

Veggie wrap met keuze uit verschillende salsa’s 

6 €

Quiche met slaatje

8 €

Gratin met slaatje

9 €

Dessert: stuk taart of energyballs

3,5 €


Drankkaart

Thee’s

€ 2,9

Koffie

€ 2,9

Eaulala Water Plat en Bruis

€ 2

Homemade Ice Tea

€ 2,5

Homemade Limonade

€ 2,5

Homemade Smoothie/Groentenshake

€ 3,5

Pajottenlander: Appel, Appel-kriek

€ 2

Camille pils

€ 2,5

Modest Triple

€ 3

Liefmans Kriek

€ 2,5

Duvel

€ 3

Wit, Rood, Rosé wijn

€ 4


__________________________________________________________________________

Waar staat Lokaal voor?

Lokaal is een snack- en theebar die met zoveel mogelijk lokale, verse en biologisch geteelde producten (h)eerlijke vegetarische gerechtjes serveert in de charmante buurt van de Brabantdam.  We zijn een bende jonge, enthousiaste Gentenaars die graag onze creativiteit combineren met ecologie, het stadsleven en de smaakpapillen.

Lokaal bestaat ondertussen een half jaar en slaat reeds zijn vleugels uit!

Van 1 mei tem eind september zal Lokaal op het alombekende DOK een pop-up versie openen. Hiervoor werken we samen met stadslandbouwers als Rooffood, Le Petit Botanique, Oogstgoed en De Wassende Maan. Op het dak van onze keuken bouwen we een serre met een simpel maar ingenieus irrigatiesysteem, waar we vooral onze kruiden op willen kweken.

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar overzicht