Eva Mouton: Coloré / DOKtank

Datum: 04/06/2013 tot 22:00
Locatie: DOKkantine
Tags: dokbewoner, DOKtank, Eva Mouton, Ladda, Topo Copy!
Organisator: Ladda, Eva Mouton

Met Coloré gaat DOKresidente Eva Mouton in dialoog met DOKbewoner Topo Copy en starten ze een gezamelijke zoektocht naar de ideale ingrediënten voor een goed kinderkleurboek.

Wat willen kinderen zelf, … prijswinnende prentenboeken of toch gewoon roze prinsessen en skatende dino’s, kunst of cliché, of… hoe gek mag het allemaal en vooral, wat maakt een kleurboek goed? De eerste stap in deze zoektocht wordt een DOKtank waarin experts, tekenaars, illustratoren, schrijvers, publishers, ouders, en geïnteresseerden samenkomen om hun kennis op een hoop te gooien. Iedereen is welkom.

In een later stadium krijgen kinderen zelf natuurlijk ook een stem, en op het het einde van de rit wordt alles verwerkt tot, …. hét kinderkleurboek!

Eva Mouton – Artist in Residence

De 3 stichtende vzw’s van DOK (Democrazy, Ladda en cirQ) stellen in 2013 elk een artist in residence aan die een eigen inhoudelijke en artistieke lijn ontwikkelt op de site van DOK. GRENZEN is het jaarthema van DOK en vormt de leidraad voor de artistieke invulling van de DOK residents.

Eva Mouton, Ladda’s residente sloop al op kousevoeten de achterpoort van DOK binnen en liet al sporen achter met haar print in de Topo Copy expo Risografia#2 – No Boundaries en ‘Raamwerk‘, een project waarin ze ons de komende 2 maand een blik gunt in het (teken)werk van 2 bevriende kunstenaars.

Dit event kadert binnen GRENZEN, het jaarthema van 2013 en vormt de leidraad voor o.a. de DOKbewoners, een aantal DOKtanks en diverse events (expo, concert, spel zonder grenzen en nog veel meer!).

DOK_Grenzen_hr

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar overzicht