Beachrugby @ DOK

Datum: 06/07/2013 tot 17:00
Locatie: DOKstrand
Tags: Beachrugby, DOKstrand, Ghent Magnets
Organisator: Ghent Magnets

Het team Ghent Magnets werd opgericht in 2008 door een aantal junioren van de Gentse Rugby Football Club die eens wouden deelnemen aan het Vlaamse Open Beachrugby tornooi. Na regelmatige deelname aan verschillende andere tornooien bleek dat ze telkens beter en beter gingen presteren. Nu wordt het team beschouwd als het beste van België. Desondanks zij spelers van over gans België mogen verwelkomen blijven zij hun thuisbasis in het Gentse houden.

Op 6 juli organiseren zij een beachtornooi in eigen regio op de DOKsite onder de naam: Ghent Magnets Beachrugby 5s. Tijdens dit tornooi zullen verschillende mannen- en vrouwenploegen van over gans België, het beste van zichzelf geven. In de voormiddag is er een jeugdtornooi voor spelers jonger dan 17 jaar (U17).

Dit alles staat gepland te beginnen om 11 uur, aanvang met het jeugdtornooi. Om 14h is het dan de beurt aan de vrouwen- en mannenploegen. Heb je zin om eens een kijkje te komen nemen naar deze ruige maar toch respectvolle sport? Zet 6 juli alvast in de agenda!

Alle info vind je op de website van Beach Rugby Gent.

Meer info over Gent-rugby.

Meer info over the Ghent Magnets.

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar overzicht