DOKrommelmarkt XL - ****VOLZET

Op 30 juli van 11:00 tot 17:00


Op zondag 30 juli wordt de rommelmarkt twee keer zo groot, met een deel op de pas heraangelegde kade... DOKrommelmarkt XL! Langs het water - dus in openlucht - vormen de kraampjes een gezellige rommelboulevard.

Met het zicht op het water, eetstandjes en wat meer plaats voor de zon, zal de markt dit jaar ook een stuk gezelliger en idyllischer worden. Bezoekers hebben de ruimte om te flaneren en kunnen tussen het snuisteren door pauzeren in de doktuin of bij de eetkraampjes. De ideale familie uitstap! 


🔮 PROGRAMMA
- eetstanden: Rock'n'RollerPotatolicious en Qorn'r - Qourgette
- speeltuin 
Cosy Cozy: gezellige dj's 
- Virtual Reality in Cargo.studio
- tekencafé met Baart 
- burger radio met Radio Jokari 


OPENINGSUREN                        
De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats op een zondag van 11u – 17u, op volgende data:
28 mei - 30 juli - 27 augustus - 01 oktober


INSCHRIJVEN ****VOLZET
Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil bieden, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Inschrijven kan via:  sven@dokgent.be.

  • Voor de markt van 30 juli kan je inschrijven vanaf 1 juli ****VOLZET
  • Voor de markt van 27 augustus kan je inschrijven vanaf 1 augustus
  • Voor de markt van 1 oktober kan je inschrijven vanaf 1 september.

Je kan slechts twee keer deelnemen. Je kan tot 4 stands per persoon aanvragen. 
INFO
Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes & belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld.

Word lid en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!
–> Facebookgroep DOK(rommel)markt 

Hou onze eventpagina op Facebook in de gaten. Daar melden we wanneer er last minute plaatsen vrijkomen.  Ben je alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk.

LET OP!
De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan Dampoort station. Wie met de cargo/bak-fiets komt, mag gratis deelnemen!


DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. De markt vindt plaats in openlucht. Tafels, rekken en stoelen dien je zelf te voorzien. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

ARCHIEF: