Tumult.fm DOKresident #2 - The Leslies // DJ Jazzclub

Op 10 juni van 11:00 tot 13:00

Het leven is als een met sigarettenpeuken bezaaid strand of een festivalcamping vol achtergelaten tenten: een broeihaard van plezier met helaas ook minder fraaie kantjes. De indie pop band The Leslies bezingt deze tegenstellingen met een eclectische sound die tegelijk refereert naar klassieke pop, de psychedelische jaren '60, 70’s glam en soft rock, en 80’s new wave. Hiermee wisten ze al menig Vlaamse en Nederlandse podia te bestijgen en maakten ze hun opwachting op De Jonge Wolven, de finale van De Beloften en Oost.Best. Live staan ze garant voor een weemoedig, wild feest.

The Leslies en vrienden willen de komende weken op DOK een plek creëren waar verschillende disciplines hun plaats krijgen, dit binnen hun eigen wereld en met een brug naar de DOK-gemeenschap. Zo zal zowel muziek, theater, als beeldende kunsten DOK aandoen.

Ter gelegenheid van vaderdag nodigen The Leslies DJ Jazzclub uit.
DJ Jazzclub is het muzikale equivalent van je voeten volkliederen met behangerslijm en er vervolgens glitters over strooien. Een eclectische mix van schlager-, orgel-, weirdo synth- en andere muziek. Speciaal voor vaderdag komen ze DOK opleuken met hun ouwe gouwe.

11u - 13u // 10.06.18 - DJ Jazzclub Daddy Radio