Brunch met Weltevree - picnic editie

Op 1 juli van 11:00 tot 15:00

Weltevree serveert een heerlijk zomerse slow brunch op DOK! Deze eerste zondag van de zomervakantie gaat ze voor een slow picnic box inclusief dekentje en gezelschapsspelletje! 

Alles op het menu is zelfgemaakt en vers: van huisgemaakte, glutenvrije crackers tot notenmelk en verse bouillon waarin de groentjes klaargemaakt worden, steeds met zo weinig mogelijk toevoegingen. De Weltevree-brunches zijn ook duurzaam: biologische en seizoensgebonden producten en gerechten van korte keten worden geserveerd in gerecycleerde spulletjes zoals gebruikte confituurpotjes. Verder hanteert Weltevree een no waste-policy. Zo is het mogelijk dat je een wortelloofpesto of een dip van champignonsteeltjes en andere restjes terugvindt op het menu.

Meer voedzame gerechten met minder toevoegingen, meer lokale producten met minder voedselkilometers, meer variatie en creativiteit met minder ingrediënten. Meer met minder! Want eenvoud smaakt.

1 juli is de eerste DOKzondag van de zomervakantie en dat vraagt om iets speciaals. Daarom serveert Weltevree deze zondag een slow picnic box inclusief dekentje en gezelschapsspel! We werken uitzonderlijk met reservaties, zodat je zeker kan zijn van je picnic box. Reserveren kan via Facebookbericht naar Weltevree, mail (info@weltevree.gent) of 0472 72 45 30! 

🌿 Op het menu

  • Yoghurt met homemade granola en vers fruit
  • Sla-venkel-komkommer dip met geroosterde wortel & zoute zadencracker
  • Kruidige eimuffin

🌿 Met de keuze uit slow brunch normaal (8 bonnen) en slow brunch kids (4 bonnen).