Brunch met Weltevree

Op 20 mei van 11:00 tot 15:00

In mei zal Weltevree (van Stefanie Mehauden) iedere zondag 'Slow Brunches' serveren op DOK! De 'slow' staat enerzijds voor slow food; lokale, seizoensgebonden producten van korte keten, en anderzijds voor onthaasting. 

Alles op het menu is zelfgemaakt en vers: van huisgemaakte, glutenvrije crackers tot notenmelk en verse bouillon waarin de groentjes klaargemaakt worden, steeds met zo weinig mogelijk toevoegingen. De Weltevree-brunches zijn ook duurzaam: biologische en seizoensgebonden producten en gerechten van korte keten worden geserveerd in gerecycleerde spulletjes zoals gebruikte confituurpotjes. Verder hanteert Weltevree een no waste-policy. Zo is het mogelijk dat je een wortelloofpesto of een dip van champignonsteeltjes en andere restjes terugvindt op het menu.

Meer voedzame gerechten met minder toevoegingen, meer lokale producten met minder voedselkilometers, meer variatie en creativiteit met minder ingrediënten. Meer met minder! Want eenvoud smaakt.

🌿 Het menu zal er elke week een beetje anders uitzien, maar denk haverpannenkoeken, breakfast bowls met parfait, granola en fruit, eieren, brood, kaas & hazelnootpasta, dips, geroosterde groentjes met noten en kruiden,...

🌿 Met steeds de keuze uit slow brunch deluxe (15 bonnen), slow brunch normaal (9 bonnen) en slow brunch kids (4 bonnen). 

We werken niet met reservaties. Op tijd komen is de boodschap!