DOKmarkt #4: rommelmarkt op DOK ★ VOLZET ★

Op 26 augustus van 11:00 tot 17:00

We moeten nog wat bekomen van de XXL-DOKrommelmarkt, maar niet lang, want de vierde DOKmarkt van het jaar komt eraan. Met zicht op het water kan je rondsnuffelen tussen bonte rommelstandjes en uitblazen in de DOKtuin of bij de eetkraampjes. 

Elke laatste zondag van de maand verzamelen rommelliefhebbers zich aan de Gentse dokken. Alle data vind je op de infopagina.

PROGRAMMA 
11u - DOKzondag: koffie, taart en gazetten - kantine, voortuin
11u - BEBE invites Rodebiet voor de brunch - voortuin 
11u - ​​​ MEER-kost#3: y pasa el limbo
11u - EXPO Carla Besora: Big Quiet Stone (BLANCO)
11u - Tumult.fm DOKresident#3: Jannes De Schrijver
11u - De Poorten: mash-up - verhalen over migratie - De Redactie
11u30 - Matinee botanique met DéKachePot: kamerplantpraatgroep - petteflet
11u30 - Kanovaren met DOKANO - kade
12u - Straatinstallatie Ultima Thule: “WIJ”
13u30 - Initiatie smeden voor kinderen en ouders met Metal Crew - markt
14u - Cosy Cozy DJ: DJ Bruno Devos - voortuin, kantine
14u30 - DOKsafari: rondleiding op DOK
Try-out Proefkabinet ‘Bewakers van de Goede Smaak - (BOUGIE)

en eetstand van Qourgette

✏️ INSCHRIJVEN ★ VOLZET ★ VOLZET ★
Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil geven, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Opgelet: je kan slechts twee keer deelnemen. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk. Je kan tot twee stands per persoon aanvragen. 
 

💡️ INFO
Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes en belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld. Word lid en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!

Ben je als verkoper alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. 

LET OP
De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan het station van Gent-Dampoort. Wie met de cargo/bakfiets komt, mag gratis deelnemen aan de markt!

DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. De markt vindt plaats in openlucht. Tafels, rekken en stoelen dien je zelf te voorzien. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

beeld: Topo Copy

Volg dit evenement ook via Facebook