DOKbewonerscafé door de Buurderij

Op 28 september van 19:00 tot 00:00

Iedere donderdag wordt de kantine geopend door een DOKbewoner (van acht tot middernacht!). Dit is de uitgelezen kans om als bewoner een avondactiviteit te plannen of om als publiek kennis te maken met een DOKbewoner.

Op donderdag 28 september sluit de Buurderij een geslaagde zomer af, en viert ze haar éénjarig bestaan met foto, film en muziek rond de thema's "duurzaamheid" en "reizen". Na het wekelijkse ophaalmoment (17.30-19.00, bestellen kan nog steeds via https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/8521) begint een avondvullend programma:

19:15-20:00: Laura Van Severen
Laura Van Severen fotografeert afvalbergen en kaart zo de problemen van onze wegwerp- en consumptiemaatschappij aan.

20:15-21:30: Totdat We Samenvallen
In deze muziekvertelling van schrijfster Ine Verhaert en songwriter Sebastiaan Simoens staat hun gedeelde zoektocht naar zin en essentie centraal: weggaan, draden doorknippen, rust zoeken en vervellen, "totdat we samenvallen".

22:00- 23:59: EcoPrins
Quinten en Lennert Prinsen zoeken uit wat er wereldwijd gebeurt op het vlak van ecologie. Tijdens hun avontuurlijke trip van Canada tot Patagonië sprokkelen ze inspirerende verhalen van mensen die getroffen zijn door de natuur. De relatie tussen mens en omgeving staat onder steeds zwaardere druk. Om die druk te verminderen moeten we op zoek naar nieuwe manieren van leven. De broers komen hun project voorstellen en tonen hun film. Een teaser zie je alvast hier.

*** Doorlopend: BBQ! ***
Bestel wel je eigen groenten/veggie/vlees/zuivel/pizza's vooraf op https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/8521