Extra DOKrommelmarkt

Op 10 september van 11:00 tot 17:00

Wegens het overrompelende succes van de DOKrommelmarkt op 27 augustus, die na amper 4 minuten al volzet was - "sneller uitverkocht dan Tomorrowland!" - organiseren we op zondag 10 september een extra rommelmarkt voor wie toen naast een stand greep en op de wachtlijst bleef steken. Zo maken we op slag nóg eens 100 standhouders blij. Bezoekers hebben zoals altijd de ruimte om gezellig te flaneren en kunnen tussen het snuisteren door pauzeren in de doktuin of bij de eetkraampjes.

VOLZET
Deze markt is dus al volledig volzet met mensen die zich voor de DOKrommelmarkt van 27 augustus wilden registreren. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Maar geen paniek: voor de markt van 1 oktober kan je je wél nog inschrijven. Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil bieden, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. Je kan tot 4 stands per persoon aanvragen. Inschrijven kan vanaf 1 september via: sven@dokgent.be. Wees er dan wel snel bij, want onze standplaatsen vliegen de deur uit!

INFO
Er zijn deze zomer ook nog DOKrommelmarkten op:

Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes & belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep  aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld.

Word lid  en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!
–> Facebookgroep DOK(rommel)markt 

Hou onze eventpagina op facebook in de gaten. Daar melden we wanneer er last minute plaatsen vrijkomen.  Ben je alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk.

LET OP!
De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan Dampoort station. Wie met de cargo/bak-fiets komt, mag gratis deelnemen!

DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. De markt vindt plaats in openlucht. Tafels, rekken en stoelen dien je zelf te voorzien. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

ARCHIEF: