Baart: Tekencafé op DOKjungleparty

Op 6 augustus van 14:00 tot 17:00

Live wilde rimboe taferelen tekenen op vintage jungle/bloemen behangpapier, eventueel samengaand met een zwartzakken baart playlist.

DOKbewoner Baart bestaat uit een kernploeg van 4 jonge tekenaars die sinds 2016 als collectief wekelijks samenkomen om hun artistieke projecten vorm te geven. Ze zetten dit jaar op DOK verder in op de eigen artistiekeontwikkeling, met gedeelde focus op persoonlijk werk en de sociale component van informele ateliers. 

De heren van Baart tekenen deze zomer samen met het DOK publiek aan hun ZNÖRLAND, de perfecte in elkaar monteerbare wereld.  Alle activiteiten die ze tijdens de DOKzondagen doen worden gekoppeld aan een ‘gesamtkunstwerk’, waar ze samen met de bezoekers een grote wereld willen creeren en die vullen met steden, fauna en ora, en meer van dat geks.

De 'Tekencafes' zullen hier de hoofdmoot voor vormen. Tijdens de 'Stripkots' gaan ze verhalen bedenken die in deze wereld plaatsvinden, en die samen met de bezoekers strook per strook in een stripverhaal gaan gieten.