Voorstelling Wunderbaum: We doen het zelf wel

Op 29 april van 20:00 tot 23:00

Tickets vanaf 14 euro.

Wunderbaum is er ook op 25 april, 26 april en 27 april

'Na een krantenartikel met de kop 'Wie wil zich nu laten douchen door de buurman?' bleef de buurman mij nog maanden achtervolgen. Vele buurmannen vroegen mij waarom ik dan niet door hen gewassen wilde worden.' - Evelien Tonkens (hoogleraar actief burgerschap)

Een spektakel over de glorende participatiesamenleving en de grondbeginselen van het liberalisme. Hoe groot willen wij onze overheid? Voelen we ons in de steek gelaten of zijn we eindelijk bevrijd? En is de braafste 'bottom up' leerling uiteindelijk niet de ware liberaal? Een avond met autarkische punk-invloeden en een band samengesteld uit zelfredzame burgers.

Deze voorstelling is onderdeel van The New Forest, een groeiend samenwerkingsverband tussen Acteursgroep Wunderbaum en talrijke partners, vrijwilligers en toeschouwers. Het is een platform voor maatschappelijke verandering dat via theatervoorstellingen, seminars, een filmproject, contextprogramma’s en online content de transitie verbeeldt en een blik werpt op de samenleving van morgen.

Meer info vind je hier.