Zwijgen is geen optie: Caro Lemeire van Background Educations

Op 28 mei van 15:00 tot 16:00

Op Zwijgen is geen optie worden wekelijks video- en podcast interviews gepubliceerd met mensen die niet alleen geloven in een betere wereld maar ook doen wat ze kunnen om die wereld dichterbij te brengen. Op DOK wordt met live formats geëxperimenteerd om meer interactie te krijgen met het publiek en zo een breder draagvlak te creëren voor actief burgerschap. 

Zwijgen is geen optie, DOkbewoner en lid van 'De Redactie', toont zondag een interview in de bus (Voortuin) met Caro Lemeire. Zij richtte Background Educations op, een organisatie die academisch onderwijs organiseert voor volwassenen met tijdsgebrek, maar die toch branden van interesse om nieuwe kennis op te doen.

Samen tonen ze dat de wereld vol loopt met geëngageerde medemensen. En dat die er ook in slagen echt het verschil te maken. Daarom experimenteren ze op DOK met live spin-offs van Zwijgen is geen optie. Omdat geen video zo sterk is als een ontmoeting en dromen sneller plannen worden aan een toog dan in een chatgesprek.

Wil je erbij zijn, meewerken of gewoon als eerste weten wat ze van plan zijn? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief via deze link.