vzw cirQ 2014

cirQ is medestichter van DOK én het productiehuis achter o.a. Bataclan, Batakamp en Batabata. Het is een collectief van mensen met verschillende achtergronden en specialisaties, van professoren over acteurs tot grafisch vormgevers. Allemaal gebonden door de voorliefde voor pittige performance en absurde humor. Met originele producties die op buurtfeesten, maar evengoed op internationale festival, bij jong en oud en bij liefhebbers van goed-fout hoge ogen gooien.

cirQ Batavaria

cirQ staat garant voor vrolijk vertier, verwondering en gul gelach. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Met circus Batavaria zetten ze dit jaar de Gentse Feesten op zijn kop vanuit DOK.

cirQ Batavaria is een samenwerking tussen DOKbewoner cirQ en Circus Bavaria. Het staat voor acrobatie, romantiek en dat allemaal onberispelijk authentiek. Circus zoals het altijd geweest is: voor en door mens en dier in de geur van vers zaagsel.De familie Bavaria toert al decennia lang door de Lage Landen met hun bontgekleurde circusvoorstellingen. Samen met cirQ presenteren zij tijdens de Gentse Feesten CirQ Batavaria, in het kader van de Bata-reeks.

DOKzomerfilm

DOKbewoner cirQ organiseert dit jaar enkele DOKzomerfilms. In augustus is er cinema op het strand, in september trekken we met z’n allen naar de drive in.
07.08. The Big Lebowski “The Dude” wil een vergoeding voor zijn ondergepiste tapijt in een geniale komedie van Joel en Ethan Coen.
21.08. Footloose Tienerweltschmerz en heerlijke dansjes met een knapperig jonge Kevin Bacon. Blink die sneakers al maar op!
12.09. Ghostbusters New York wordt belaagd door spoken, slijmerige monsters en een marshmellowman. Who you gonna call? Juist ja.
26.09. Deadly Weapons Cultactrice Chesty Morgan in een schunnige seventies sexploitation. Tenenkrullend slecht, lachen gegarandeerd.
27.09. CinécirQ cirQ neemt waardig afscheid van DOK 2014 met een reeks muziekdocumentaires op verschillende DOKlocaties

Meer capriolen van cirQ kan je hier volgen.

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar alle bewoners