Topo Copy 2014

Topo Copy – al sinds het  prille begin een vaste waarde op DOK – mag dan hun hoofdkwartier naar het centrum van Gent hebben verhuisd, toch blijven ze ook dit seizoen actief op DOK.

Topo Copy zorgde de voorbije jaren al voor creatieve animo op DOK met de groepstentoonstellingen Paste it, RISOGRAFIA 1 & 2, het spectaculaire pletwalsprinten, 4 edities van DOKrand, de reeks ontblote Torso prints… en nog een pak andere printgerelateerde activiteiten. Dat alles vanuit hun hoofdkwartier destijds in de DOKvitrine.

Topo Copy vs DOK 2014
tclogo

Topo Copy werkte achter de schermen aan een nieuwe visuele identiteit en campagne voor DOK 2014 en zal ook meestappen in het verhaal van de nieuwe DOKbewoner SECONDroom. Het printcollectief zal hen de DOKvitrine – hun plekje op DOK – symbolisch en geleidelijk overdragen. De eerste 2 maanden fungeren ze als gastcurator en tegen het einde van het SECONDroomseizoen – eind sept 2014 – zorgen ze voor een publicatie die alle getoonde kunstenaars zal bundelen. Verder blijft Topo Copy de muur van de DOKkantine als canvas gebruiken en ongetwijfeld komt er gaandeweg nog meer!

Topo Copy is een ‘openlab-research-centrum’ rond print, (fan-)zines, papier, kopie, ink en kunst … met een eigen ‘publishing’ label & een zine-bibliotheek, activiteiten zoals workshops, lezingen, interventies en expo’s. Ze runnen een open atelier met machinerie ter bevordering van creatie met inkt en papier! Topo Copy print ook Riso.

Klik hier voor meer info.

james

 

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar alle bewoners