Topo Copy

Topo Copy — Utopic print center for creative peoples — is al sinds het  prille begin een vaste waarde op DOK en gooit ieder seizoen een lading print, inkt en papier in de strijd. 

Naast eigen initiatieven gingen ze in dialoog met andere DOKbewoners (en hun activiteiten op DOK) met publicaties en printwerk als gevolg. Zo heeft Topo Copy, in samenwerking met mede DOKbewoner SECONDroom, een artistieke publicatie over hun interpretatie van DOK doorheen de jaren opgesteld. Zelfs de muren van het KERK terrein werden in 2016 niet gespaard voor de campagne van Topo Copy (met hun toestemming uiteraard).

Ook in de aanloop van dit nieuwe DOKseizoen zitten de heren van Topo Copy niet stil en zorgen, net als de voorbije jaren, voor de beeldtaal en de campagne van DOK 2017. Copy that. 

Topo Copy is een ‘openlab-research-centrum’ rond print, (fan-)zines, papier, kopie, inkt en kunst … met een eigen ‘publishing’ label & een zine-bibliotheek, activiteiten zoals workshops, lezingen, interventies en expo’s. Ze runnen een open atelier met machinerie ter bevordering van creatie met inkt en papier. Topo Copy print ook Riso.

Volg Topo Copy ook via:

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar alle bewoners