Les Frères Troubouch

Les Frères Troubouch zijn, hoewel de naam dit doet vermoeden, geen broers. Robin en Valentin kennen elkaar al sinds 1972, toen ze elkaar ontmoetten in de Ecole Supérieure des Arts du Cirque,  waar ze naar eigen zeggen een gemeenschappelijke identiteit hebben gecreëerd. Vorig jaar verbleven en repeteerden ze een aantal maanden op DOK. Dit jaar stelden ze dus met trots hun eerste gezamenlijke voorstelling voor: “Le Spectacle des Frères Troubouch”.

In de voorstelling stond humor centraal. Ze vergeleken het zelf met een verhaal van Asterix & Obelix, waarbij ze niet meer achter de everzwijnen renden, maar wel achter hun fietsen. Zang, dans en acrobatie waren dan ook te verwachten in hun hilarische show. Maar geen nood, ze dragen steeds helmen voor het geval de hemel op hun hoofd neer zou vallen. 


In de voorstelling staat humor centraal. Ze vergelijken het zelf met een verhaal van Asterix & Obelix, waarbij ze niet meer achter de everzwijnen rennen, maar wel achter hun fietsen. Zang, dans en acrobatie zijn dan ook te verwachten in hun hilarische show. Maar geen nood, ze dragen steeds helmen voor het geval de hemel op hun hoofd neer zou vallen. 

SPEELDATA 2016                  
Je kon Les Frères Troubouch aan het werk zien op:

  • 1 mei (opening DOK 2016)  om 18:00 
  • 8 mei om 16:00

Foto’s © www.jYmphotography.com (Priscilla Mateo en Charlotte Kolly) 

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar alle bewoners