Ruisbestuiving

Datum: 03/09/2011 tot 22:30
Locatie: DOKarena
Tags: concert
Organisator: Democrazy

Met het project ‘Ruisbestuiving’ zocht Glimworm, het zondagavondprogramma van Urgent.fm, de chemie op tussen twee bands die nooit eerder samen speelden. Gedurende één dag werden ze samen opgesloten in de studio’s van Urgent.fm, tot ze er met een gloednieuw gezamenlijk nummer terug uitkwamen.

De songs die uit de verschillende Ruisbestuivingen zijn ontsproten, zijn voorlopig enkel te streamen op de site van Glimworm (www.urgent.fm/programma/glimworm). Maar op vrijdag 3 september wordt de eerste Ruisbestuiving-plaat (en tevens de eerste plaat van Urgent.fm) uitgebracht op Vynilla Records. De plaat zal in zeer beperkte oplage (250 vinyl / 250 cd’s) worden verkocht tijdens het officiële release concert op zaterdag 3 september in DOK dat Urgent.fm en Democrazy samen organiseren.

Tracklist:

  1. The Go Find + Sòfa
  2. Wio + Wixel
  3. Superlijm + Winterslag
  4. The New Bleeders (ex – Vegas!) + Speed Dial 7
  5. Kiss The Anus of a Black Cat + Tomàn
  6. Flying Horseman + Jürgen de Blonde (Kohn, de portables)
  7. Marble Sounds + Horses

De bands die tijdens het release concert spelen, zullen zowel de nummers spelen die ze maakten voor Ruisbestuiving en eigen nummers spelen.

Concert line-up :

Tomàn
The Go Find (solo)
Wio en Köhn (spelen de portables)
Wixel
New Bleeders (ex – Vegas!)
Flying Horseman (solo)
Horses
Marble Sounds
Kiss The Anus of a Black Cat (solo)

Tijdens het releaseconcert worden ook de eerste namen voor het tweede seizoen Ruisbestuiving aangekondigd. De eerste sessie zal plaatsvinden in oktober 2011.

Er zijn nog tickets beschikbaar in voorverkoop. Aan de kassa zullen ook tickets beschikbaar zijn, kom wel op tijd, de deuren openen om 15u30. Tickets kosten €7 in voorverkoop (excl. reservatiekost) en €10 aan de avondkassa. Kaarten zijn te verkrijgen aan de infostand bij DOK, via Democrazy (online) en Fnac (online en telefonisch). Info: 09 223 22 27.
Cultuurcheques zijn geldig voor dit concert, wel vooraf even reserveren. Op vertoon van een geldige cjp-kaart / ISIC-kaart én een voorverkoop-ticket, krijg je ‚Ǩ3 cash terugbetaald aan de avondkassa. Acties zijn niet cumuleerbaar. Meer info vind je hier.
Bij regen verplaatst het hele gebeuren zich naar de overdekte DOKmarkt.

Deel!
  • Facebook
  • Twitter
  • email
Terug naar overzicht