Markt

Vanaf 31 juli kan je weer op DOK terecht voor de DOK(rommel)markt. De markt palmt het volledige terrein van DOK in: langs de kade, aan het strand, een stukje onder de overdekte markt. En tijdens iedere rommelmarkt zijn er nieuwe eetstandjes, met o.a. L’entrecovéloVesche VisVivaVega – Loving Hut ExpressPotatoliciousBagelBrigade en vele anderen.  

EETSTANDJES
7 aug:
– Potatolicious
– RIJST.THAI
– Vesche Vis 

14 aug:
– RIJST.THAI
– Little red barn 

Let op! De parking is niet meer beschikbaar. Wie met de auto komt, kan parkeren aan Dampoort station. Wie met de cargo/bak-fiets komt, mag gratis deelnemen!

UPDATES & INFO                

Om iedereen op de hoogte te kunnen houden van de laatste weetjes & belangrijke info over de DOK(rommel)markt, hebben we een Facebookgroep  aangemaakt voor standhouders én bezoekers. Wat kan je verwachten? Is er nog plaats? Welke eetkraampjes zijn er? Wat is er die dag nog te doen op DOK? Alle deze info wordt hier gedeeld.

Word lid  en nodig gerust iedereen uit die graag naar de DOK(rommel)markt komt!
–> Facebookgroep DOK(rommel)markt 

OPENINGSUREN                        
De DOK(rommel)markt vindt telkens plaats van 11u – 17u, op volgende data:

  • Zondag 31 juli (volzet)
  • Zondag 7 (volzet), 14 (volzet), 21 (volzet), 28 augustus (volzet)
  • Zondag 11 (volzet) & 25 (volzet) september

INSCHRIJVEN                              

Alle markten zijn volzet.

Hou onze eventpagina op facebook in de gaten. Daar melden we wanneer er last minute plaatsen vrijkomen.  Ben je alsnog verhinderd, laat dit dan weten aan sven@dokgent.be zodat we iemand van de wachtlijst een plezier kunnen doen. Je inschrijving doorgeven aan iemand anders is niet mogelijk.

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede leven wil bieden, krijgt voor 6 euro een stand van 9m² aangeboden. Je betaalt dit bedrag ter plekke. 

Wie met de cargo/bak-fiets komt, mag gratis deelnemen!
DOK maakt gebruik van terreinen en gebouwen in minder goede staat. Het terrein ligt dus niet altijd even droog en bij regen wordt het ook onder de markt nat. Er worden geen droge plekken gegarandeerd. Tafels, rekken en stoelen dien je zelf te voorzien. Je wagen bij je stand laten staan is helaas niet mogelijk.

De plaatsen worden niet vooraf toegewezen. Je kan dus gerust vragen naast vrienden of familieleden te staan en kan tot 4 stands per persoon aanvragen. Je kan maximum 2 maal deelnemen.